Karta som med röd fyrkant ramar in Arvidsjaur, Vårdcentralen, Norrbotten, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Arvidsjaur, Vårdcentralen, Norrbotten, Norrbottens län

22:38 Drograttfylleri, cenrala Arvidsjaur

En man i 25-30 års åldern är misstänkt för drograttfylleri i centrala Arvidsjaur efter ett trafikstopp. Patrullen tog med mannen till vårdcentralen för provtagning. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

00:26 Misshandel, Långträsk Piteå

En man i 35 ås åldern är gripen för misshandel i Långträsk, detta efter att han misshandlat en annan man i 40 års åldern. Gärningsmannen fördes till polisstationen i Piteå och utredningsarbete pågår. För vidare information kontakta jourhavande förundersökningsledare.

 01:07 Narkotikabrott, O´Lerays Luleå

Ordningsvakter ringde polisen gällande en stökig gäst. Då patrullen kom på plats uppstod misstanke om att mannen var narkotikapåverkad. Vid skyddsvisitation hittades misstänkt narkotika på mannen som är i 20 års åldern.  Mannen är nu misstänkt för narkotikabrott i överlåtelse syfte. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

01:50 Inbrott/försök till inbrott, Pizzeria Aramo Älvsbyn

Patrull kallades till Pizzeria Aramo efter att inbrottslarm gått. Patrullen kunde konstatera att inbrottet var skarpt men det är i nuläget oklart ifall någon har varit inne i pizerian. Patrullen har gjort brottsplatsunderökning och skrivit anmälan. Oklart i nuläget ifall något är tillgripet. Udreningsarbete pågår och för vidare information kontakta jourhavande förundersökningsledare.

02:22 Rattfylleri, centrala Gällivare

En man i 50 års åldern är misstänkt för rattfylleri i centrala Gällivare efter ett trafikstopp. Mannen frigavs efter provtagning och förhör.

03:10 Misshandel, Malmberget Gällivare (av Liv Fahlén, kommunikatör)
Polisen får ett samtal om ett bråk inomhus. Det är en kvinna och en man som bråkat. Patrull åker till platsen och håller förhör. En anmälan om misshandel upprättas.

 

 

 

 

 

Polisen Norrbotten

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra