Karta som med röd fyrkant ramar in Övertorneå, Jokkmokk, Kalix, Boden, Älvvägen, Enbärsstigen, Älvsbyn, Råneå, Kuivakangas, Norrbotten, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Elva personer omhändertagna i länet under natten, en person övrigt frihetsberövad. Cruising i Övertorneå, motorfestival i Jokkmokk och Sommarfest i Kalix. Inga allvarliga våldsbrott eller trafikstörningar har rapporterats till polisen.

Övertorneå, Jokkmokk, Kalix, Boden, Älvvägen, Enbärsstigen, Älvsbyn, Råneå, Kuivakangas, Norrbotten, Norrbottens län

23:17 Trafikolycka singel, Boden

En bil ombyggd till traktor körde av vägen på Älvvägen i Boden. Föraren, en ung man, överlämnades till vårdnadshavare på platsen. Ingen körning kunde styrkas och därigenom misstänks inte föraren för något brott i nuläget.

23:22 Rattfylleri, Enbärsstigen Älvsbyn

Man född -88 som blåser positivt i polisens sållningsinstrument vid kontroll. Han medtas för kroppsbesiktning och friges sedan misstänkt för Rattfylleri och Olovlig körning.

00:22 Misshandel, Kängsön Råneå

Kvinna född -76 uppger att hon blivit misshandlad av en annan kvinna på platsen. Målsägaren omhändertas för fylleri, polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

03:03 Misshandel, Övertorneå

Man som blivit misshandlad utomhus av för honom okända personer. Polis har upprättat en anmälan om misshandel med okända gärningsmän.

03:05 Misshandel, Kuivakangas

Man som blivit misshandlad av en för honom känd man. Polisen har varit till platsen och upprättat en anmälan om misshandel. Ingen är frihetsberövad i ärendet.

Polisen Norrbotten

Mest läst av andra