Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Älvsbyn, Laduberg, Piteå, Långnäs, Flygfält, Överkalix, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt En natt med få inkomna ärenden i länet.

Luleå, Älvsbyn, Laduberg, Piteå, Långnäs, Flygfält, Överkalix, Norrbottens län

23:27 Brand, Kalix
Larm inkommer om brand på en såg i Kalix. Enligt initiala uppgifter är det spån som börjat glöda. Patrullen upprättar en anmälan om brand, utan misstanke om brott.

00:40 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en ort norr om Luleå med anledning av ett bråk. En man misstänks ha misshandlat och hotat en kvinna. Mannen, som är i 55-årsåldern, grips misstänkt för misshandel och olaga hot. Han kommer att förhöras under dagen, därefter fattar åklagaren beslut om mannen ska anhållas.

03:42 Viltolycka, Älvsbyn
Ett tåg har krockat med ett rådjur i höjd med Laduberg. Rådjuret ska ha lämnat platsen och en eftersöksjägare kontaktad för att söka efter djuret.

04:30 Viltolycka, Piteå
En bilist har krockat med en älg i höjd med Långnäs flygfält. Inga personskador och oklart om älgen skadades, då den lämnade platsen. En eftersöksjägare kontaktad för att söka efter älgen.

05:57 Viltolycka, Överkalix
En lastbilsförare har krockat med en älgkalv på länsväg 813 i höjd med Ertsjärv. Inga personskador, men älgen skadades i olyckan. En eftersöksjägare kontaktas för att avliva djuret.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra