Karta som med röd fyrkant ramar in Boden, Kalix, Älvsbyn, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser, 00-07.

Boden, Kalix, Älvsbyn, Norrbottens län

01:02 Viltolycka, Boden
En bilist har krockat med en älg på riksväg 97 i höjd med Görjeån. Inga personskador och oklart om älgen skadades, då den lämnade platsen. Föraren har märkt ut olycksplatsen och en eftersöksjägare kontaktas för att söka efter djuret.

01:19 Misshandel, Kalix
Polis beordras till en adress i Kalix med anledning av en skadegörelse. En ruta på en entrédörr har slagits sönder. När polis kommer till platsen möter de en man som uppger att han blivit misshandlad av samme man som slagit sönder rutan. Patrullen påträffar den misstänkte, en man i 20-årsåldern, i närheten. Patrullen upprättar en anmälan om skadegörelse och misshandel. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha behövt uppsöka vård.

03:07 Narkotikabrott, Älvsbyn
En patrull kontrollerar en man i Älvsbyn. Mannen, som är i 20-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för ringa narkotikabrott.

Mest läst av andra