Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Boden, Kalix, Luleå, Kiruna, Örnäset, Norrbottens län

Under natten har tre personer omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En förare i Boden har bötfällts för körförbud.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:40 Misshandel, Kalix
Polis beordras till en adress strax utanför Kalix där en kille under 18 år blivit misshandlad i samband med en fest. Han förs med ambulans till sjukhus. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel och vårdnadshavare kontaktas.

01:51 Misshandel, Luleå
Polis beordras till centrala Luleå där en man uppger att han blivit misshandlad av en tjej. Mannen behöver inte uppsöka vård. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

01:57 Arbetsplatsolycka, Kiruna
Polis beordras till en arbetsplats i Kiruna där en person ramlat från en lastbil. Personen tas om hand av sjukvården. För uppgifter om skador, kontakta sjukvården. Patrullen håller förhör och dokumenterar på platsen. En anmälan upprättas.

04:14 Misshandel, Luleå
Polis beordras till en lägenhet på Örnäset med anledning av en misshandel. En man ska ha blivit misshandlad och den misstänkte har sedan lämnat platsen. Vid 05-tiden grips en man i 50-årsåldern misstänkt för misshandel, brott mot knivlagen och narkotikabrott för eget bruk.

Mest läst av andra