Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Jokkmokk, Piteå, Haparanda, Kalix, Norrbottens län

Under natten har tre personer omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:35 Rattfylleri, Jokkmokk
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Jokkmokk. Föraren, en man i 60-årsåldern, medtas för provtagning. Han misstänks för rattfylleri.

02:19 Hot mot tjänsteman, Piteå
Polis beordras till en bar i Piteå där en person hotat en vakt. Personen avlägsnas från platsen och patrullen upprättar en anmälan om hot mot tjänsteman.

03:09 Misshandel, Haparanda
En patrull kontrollerar några personer intill en bil i utkanten av Haparanda. Det visar sig att två män bråkat med varandra. En man omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer. Patrullen upprättar en anmälan om misshandel.

03:25 Stöld, Kalix
Polis beordras till Kalix Naturbruksgymnasium med anledning av en pågående stöld. När polisen kommer till platsen följer de spår i snön och påträffar då två män och i närheten ett flertal dunkar med diesel. Männen, som är i 20-25-årsåldern, grips misstänkta för stöld. Polisen har dokumenterat på platsen och tagit dunkar i beslag.

En viltolycka har anmälts till polisen under morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Mest läst av andra