Drabbat av inbrott? Besök vår sida om inbrott för att få tips och råd.

Annons

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Hertsön, Luleå, Kiruna, Örnäset, Björkskatan, Haparanda, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist misstänks för grov olovlig körning efter att en patrull stoppat hans fordon på Hertsön i Luleå.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:24 Rattfylleri, Kiruna
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Kiruna. Föraren, en kvinna, blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för rattfylleri och körkortet omhändertas.

22:50 Knivlagen, Luleå
I samband med att en patrull kontrollerar en bil på Örnäset anträffas ett tillhygge i bilen. Patrullen upprättar en anmälan om brott mot knivlagen och tillhygget tas i beslag.

03:34 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på Björkskatan. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning och förhör. En anmälan om drograttfylleri upprättas och bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

Polisen har även haft nykterhetskontroller i Kiruna och Haparanda. Samtliga förare var nyktra, utan anmärkning. Vecka 11 är en trafikvecka med fokus på alkohol och droger.

Källa: https://polisen.se/aktuellt/handelser/2019/mars/14/14-mars-0702-sammanfattning-natt-norrbottens-lan/

Mest läst

Brand Brand i lägenhet.

Mjölby, Östergötlands län

13:12 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till ett flerfamiljshus på Prästgårdsliden med...
Annons