Karta som med röd fyrkant ramar in Lövholmen, Piteå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Lövholmen, Piteå, Norrbottens län

23:50 Arbetsplatsolycka Lövholmen, Piteå

Polis och ambulans skickades till en arbetsplatsolycka på Lövholmens trä. Det var en man som hade fått foten överkörd av en truck. Mannen som är i 40 års åldern kördes till akuten. Patrullen skrev anmälan och höll förhör.

02:10 Stöld, Comfort Hotel Luleå

Personal ringde polisen gällande en berusad och hotfull man som "stökade" inne på hotellet. Patrull kallades till platsen men mannen hade lämnat innan de var på plats. I samband med att mannen lämnade hotellet tog han en flaska sprit från baren. Patrullen skrev anmälan gällande stöld. Patruller har letat i närområdet efter mannen utan resultat. Uppdatering 04:54 den misstänkte mannen som är i 55 års åldern har påträffats och lagts in för tillnyktring, förhör kommer att hållas under morgonen. 

03:22 Drograttfylleri, narkotikabrott, brott mot knivlagen mm centrala Happaranda.

Efter ett rutinstopp är föraren, en man i 35 års åldern misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, brott mot knivlagen samt märkesförfalskning (falskskyltad bil). En annan man i 40 års åldern, passageraren är misstänkt för narkotikabrott innehav och brott mot knivlagen. De bägge är förda till polisstationen i Happaranda för provtagning och förhör. Brotten mot knivlagen bestod i att det fanns en yxa i bilen samt att passageraren bar kniv, dessa togs i beslag tillsammans med den misstänkta narkotikan. Bilnycklarna togs även de i beslag för att förhindra fortsatt färd. Patrullen jobbar i ärendet med utredningsåtgärder och händelsen uppdateras vid senare tillfälle.

Mest läst av andra