Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Lövholmen, Piteå, Norrbottens län

23:50 Arbetsplatsolycka Lövholmen, Piteå

Polis och ambulans skickades till en arbetsplatsolycka på Lövholmens trä. Det var en man som hade fått foten överkörd av en truck. Mannen som är i 40 års åldern kördes till akuten. Patrullen skrev anmälan och höll förhör.

02:10 Stöld, Comfort Hotel Luleå

Personal ringde polisen gällande en berusad och hotfull man som "stökade" inne på hotellet. Patrull kallades till platsen men mannen hade lämnat innan de var på plats. I samband med att mannen lämnade hotellet tog han en flaska sprit från baren. Patrullen skrev anmälan gällande stöld. Patruller har letat i närområdet efter mannen utan resultat. Uppdatering 04:54 den misstänkte mannen som är i 55 års åldern har påträffats och lagts in för tillnyktring, förhör kommer att hållas under morgonen. 

03:22 Drograttfylleri, narkotikabrott, brott mot knivlagen mm centrala Happaranda.

Efter ett rutinstopp är föraren, en man i 35 års åldern misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott eget bruk, brott mot knivlagen samt märkesförfalskning (falskskyltad bil). En annan man i 40 års åldern, passageraren är misstänkt för narkotikabrott innehav och brott mot knivlagen. De bägge är förda till polisstationen i Happaranda för provtagning och förhör. Brotten mot knivlagen bestod i att det fanns en yxa i bilen samt att passageraren bar kniv, dessa togs i beslag tillsammans med den misstänkta narkotikan. Bilnycklarna togs även de i beslag för att förhindra fortsatt färd. Patrullen jobbar i ärendet med utredningsåtgärder och händelsen uppdateras vid senare tillfälle.

Mest läst av andra