Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Kalamark, Boden, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Luleå, Kalamark, Boden, Norrbottens län

En person har omhändertagits för fylleri under natten. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som resulterat i en ordningsbot för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:10 Trafikolycka väg 97 vid Sunderbyns sjukhus, Luleå. Olycka som enligt de initiala uppgifterna ska ha börjat som en singelolycka men senare involverat ytterligare en bil. Ingen uppgift hur det gått för de inblandade personerna. Ena bilen ska ha voltat i samband med olyckan. Båda bilarna bärgade från platsen.

00:46 Räddningsinsats Kalamark, Luleå. Skoter som gått genom isen. Två personer inblandade, båda ska vara uppe ur vattnet. De inblandade har inledningsvis fått hjälp av personer på platsen. En person omhändertagen av ambulanspersonal och förd till sjukhus.

01:52 Misshandel Boden. En man som ska ha misshandlat en annan man i en bostad utanför Boden. Ingen uppgift om att någon behövt uppsöka sjukvård. Polis har varit på plats och hållit förhör. En anmälan om misshandel kommer att upprättas.

Inga viltolyckor har anmälts till polisen under natten.

Mest läst av andra