Karta som med röd fyrkant ramar in Porsön, Haparanda, Svartövägen, Bensbyvägen, Björkskatan, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Porsön, Haparanda, Svartövägen, Bensbyvägen, Björkskatan, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:59 Drograttfylleri, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av narkotika. Hon tas med för kroppsbesiktning. En anmälan upprättas. Bilnyckeln tas i beslag. 
En passagerare i bilen misstänks för ringa narkotikabrott, innehav, då patrullen hittade narkotika på personen.

01:41 Misshandel, Porsön, Luleå
Polisen kontaktas med anledning av en misshandel. En kvinna uppger att hon har blivit misshandlad av en annan kvinna. Hon behöver inte uppsöka akutvård. Den misstänkte grips misstänkt för misshandeln.

03:25 Misshandel, Haparanda
Polisen kontaktas angående en misshandel på en adress i Haparanda. En man uppger att han har blivit misshandlad av en annan man, han har blivit slagen - bland annat i ansiktet. Polisen förhör målsägaren samt upprättar en anmälan om misshandel.

05:21 Trafikkontroll, Svartövägen, Luleå
Polisen upprättar en nykterhetskontroll. 20 förare kontrolleras och samtliga är nyktra.

05:44 Trafikkontroll, Bensbyvägen, Björkskatan, Luleå
Polisen har haft en trafikkontroll. Fyra förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

06:44 Misshandel, Kiruna
Polisen beordras till en adress med anledning av en misshandel. En kvinna uppger att hon har blivit misshandlad av en man som hon har en relation till. Mannen uppger också att kvinnan även har misshandlat honom. Patrullen hör de inblandade samt upprättar en anmälan samt om motanmälan gällande misshandel.

Övrigt: Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Mest läst av andra