Karta som med röd fyrkant ramar in Malmudden, Hertsön, Skurholmen, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Malmudden, Hertsön, Skurholmen, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utöver nedstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:04 Rattfylleri, Malmudden, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna i 50-årsåldern, är påverkad av narkotika. Hon tas med för provtagning. Polisen upprättar en anmälan om drograttfylleri samt olovlig körning eftersom kvinnan saknar behörighet att köra. Bilen tas i beslag.

02:52 Mopedstöld, Hertsön, Luleå
Polisen kontaktas angående en mopedstöld. Mopeden stod på ägarens altan när den stals. Polisen åker till platsen och då har mopeden hittats några meter från bostaden. En anmälan om försök till stöld upprättas.

06:01 Mopedstöld, Skurholmen, Luleå
Polisen kontaktas angående en mopedstöld. Två personer har setts stjäla en moped. Polisen åker till platsen men kan inte hitta igen någon gärningsperson. En anmälan om stöld upprättas.

Mest läst av andra