Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Norrbotten, Piteå, Flygfältsvägen, Kiruna, Boden, Kamlunge, Koskullskulle, Annelund, Arvidsjaur, Luleå, Norrbottens län

Fyra personer har omhändertagits för fylleri i Norrbotten mellan klockan 22.00 och 05.00. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:41 Rattfylleri, Piteå
Polisen kontrollerar en mopedbil utanför Piteå. Misstanke uppstår om att föraren, en minderårig pojke, är påverkad av alkohol, han tas med för provtagning. Föraren misstänks för rattfylleri samt olovlig körning.

22:41 Trafikkontroll, Kiruna
Polisen håller en trafikkontroll på Flygfältsvägen i Kiruna. Sex förare får blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

23:19 Misshandel, Boden
Polisen beordras till en adress i centrala Boden med anledning av ett bråk. En kvinna och en man som har en relation har slagit och varit våldsamma mot varandra. Det finns inga uppgifter om eventuella skador. Polisen tar upp två anmälningar gällande misshandel.

23:40 Trafikbrott, Kalix
Polisen stoppar och personbil i Kamlunge. Bilen är avställd och föraren får en ordningsbot.

00:09 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar en personbil i Koskullskulle. Föraren får en ordningsbot då bilen har körförbud och är avställd.

00:26 Misshandel, Piteå
Polisen beordras till en krog i centrala Piteå där det har varit ett slagsmål. En man i 35-årsåldern misstänks ha misshandlat en jämnårig man. Det finns inga uppgifter om eventuella skador. Polisen hör de inblandade och tar upp en anmälan gällande misshandel.

02:00 Rattfylleri, Piteå
Polisen stoppar och kontrollerar en moped i Annelund. Den minderåriga föraren blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för provtagning. Han misstänks för rattfylleri samt olovlig körning.

02:11 Rattfylleri, Arvidsjaur centrum
Polisen beordras till en trafikolycksplats där en moped och en personbil är inblandade. En person skadas och förs till sjukvård. Mopedföraren, en ung man, är misstänkt för rattfylleri.

02:17 Sexuellt ofredande, Luleå centrum
Polisen beordras till en krog i centrala Luleå där en kvinna har blivit utsatt för ett sexuellt ofredande. En okänd man har olovligen tagit på hennes kropp. Polisen håller förhör samt tar upp en anmälan.

Mest läst av andra