Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Luleå, Mjölkudden, Kiruna, Jukkasjärvi, Piteå, Boden, Harads, Norrbottens län

Det har varit en natt med hög arbetsbelastning. Ett flertal personer har omhändertagits med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:59 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Innerstaden. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri och bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

01:17 Misshandel, Luleå
Polis beordras till Mjölkudden med anledning av en misshandel. Det är två kvinnor som bråkat. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan, samt motanmälan gällande misshandel.

02:02 Rattfylleri, Kiruna
En patrull kontrollerar en fyrhjulingsförare i Jukkasjärvi. Föraren, en man, medtas för provtagning och förhör. Han misstänkt för rattfylleri och läggs in för tillnyktring.

02:41 Misshandel, Piteå
Polis beordras till havsbadet med anledning av en misshandel. En kvinna är målsägande och i nuläget är det en okänd gärningsperson. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan.

05:22 Trafikolycka, Boden
Larm inkommer om singelolycka på riksväg 97 mellan Boden och Harads. Bilen ska stå i diket och föraren förs till sjukhus för vård. Det finns ingen misstanke om brott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Mord/dråp, försök Mordförsök

Linköping, Östergötlands län

Kl. 17.15 larmades polis och ambulans till en bostad i centrala Linköping. På plats anträffades en s...