Karta som med röd fyrkant ramar in Kalix, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattens händelser

Kalix, Norrbottens län

23:00. Vid 23 tiden inkommer samtal till polisen från ett vittne som observerat en person med ett vapenliknande föremål i centrala Kalix. Polispatruller är på plats och söker i området. Det finns inga misstänkta brott som är riktade mot person. 

Ingen person frihetsberövad vid skrivande stund. 

Uppdatering 07:30 av Peder Jonsson

Ingen person har frihetsberövats med anledning av händelsen i Kalix.

01:28 Olaga hot Piteå. Personer som försöker ta sig in i en bostad i Öjebyn. Polis beordras till platsen. Efter kontroll avvisas två män från platsen. Den ene är misstänkt för olaga hot och narkotikabrott innehav. Den misstänkte är en man i 30-årsåldern.

01:53 Trafikolycka Karlsvik, Luleå. Singelolycka där en bil voltat vid Karlsvikskorsningen. Fyra personer inblandade, oklart skadeläge. Polis har varit på platsen. Bilen står i diket. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott kommer att upprättas.

02:09 Rattfylleri Luleå. Polis stoppar och kontrollerar en förare på Skurholmen. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri.

En person omhändertagen för fylleri under natten.

En morgon utan akuta händelser i länet.

Mest läst av andra