Karta som med röd fyrkant ramar in Stora Coop, Boden, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser (02:00-07:00)

Stora Coop, Boden, Norrbottens län

Fem personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Kalix bötfälldes för trafikbrott och en bilist i Gällivare misstänks för olovlig körning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:32 Rattfylleri, Kiruna
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Kiruna. Föraren, en kvinna, medtas för provtagning och förhör. Hon misstänks för grovt rattfylleri.

03:21 Misshandel, Boden
Väktare uppmärksammar cirka 5 personer som bråkar med varandra utanför Stora Coop i centrala Boden. Väktaren uppfattar det som att personerna slogs med knytnävarna. Då patrullen kom till platsen kunde de urskilja en man i 20-årsåldern som misstänkt för misshandel. Målsägande var en kvinna i 40-årsåldern. Patrullen skrev anmälan om misshandel och höll förhör med de inblandande och vittnen. Ingen person är frihetsberövad och det finns inga uppgifter om att någon blev skadad.

03:52 Misshandel, Piteå
Polis beordras till Piteå centrum med anledning av ett bråk. När polis kommer till platsen har gärningspersonen lämnat. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan om misshandel.

05:47 Rattfylleri, Luleå
En patrull stoppar en bilist i Innerstaden. Föraren, en man, medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och olovlig körning.

Mest läst av andra