Karta som med röd fyrkant ramar in Norrfjärden, Luleå, Piteå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Norrfjärden, Luleå, Piteå, Norrbottens län

23:38 Drograttfylleri narkotikabrott, Norrfjärden Luleå/Piteå

Patruller från Luleå och Piteå larmades gällande en vinglig färd på E4:an mellan Luleå och Piteå. Patrull från Piteå fick stopp på bilen på E4:an i höjd med Norrfjärden. I bilen fanns två män varav föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks för drograttfylleri och passageraren en yngre man misstänks för narkotikabrott. Föraren fördes till Piteå polisstation för provtagning, medan passageraren fördes till Luleå polisstation gällande narkotikabrott eget bruk. Patrullerna har gjort husrannsakan i den aktuella bilen. Föraren av bilen är frigiven efter provtagning och förhör och passageraren är överlämnad till vårdnadshavare.

05:00 Lugnt i länet

05:32 Drograttfylleri, Hertzön Luleå

Efter en trafikkontroll är en man i 50-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Mannen som visade tydliga tecken vid kontroll  är förd till Sunderbyns sjukhus för provtagning. Patrullen arbetar med ärendet och händelsen kommer att uppdateras.

Uppdatering 07:02
En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra