Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser 22:00 - 07:00:

Norrbottens län

RLC-befäl besvarar mediasamtal samt uppdaterar hemsidan i mån av tid.

22:20

Inget att rapportera.

23:32 Skadegörelse, Luleå

Polispatrull har varit på plats på en adress i Luleå där en man i 25 årsåldern slagit sönder en ruta till en lägenhet. Patrullen har upprättat en anmälan om skadegörelse.

04:32 Misshandel, Haparanda

Polis har varit på en misshandel i Haparanda som skett utomhus. Polispatrullen har hållit förhör med målsägande och kommer att upprätta en anmälan om misshandel. Målsägande åkte med ambulans till sjukvård för kontroll.

04:45 Brand, Luleå

Polis och räddningstjänst har varit på plats på en adress i Luleå där det brunnit en blomkruka. Polispatrullen upprättar anmälan om allmänfarlig vårdslöshet, då en man askat i en blomkruka som sedan tagit eld.

Uppdatering 07.07

Boden Alive (sammanfattat av Thimmy Kassberg, polisinsatschef Boden Alive)

Lördagen har varit den dag då det varit flest besökare på festivalområdet och både öltälten och M/S Bränna blev under kvällen fullt. Stämningen bland besökarna har varit god under lördagen och det har ej upprättats några anmälningar rörande våldsbrott på festivalområdet.

Den generella berusningsgraden bland besökarna har varit likvärdig med fredagen, men dock har det endast omhändertagits två personer enligt LOB på festivalområdet. Även under lördagen förverkades det alkohol på festivalområdet kontinuerligt under kvällen. Glädjande nog har det även under lördagen varit en låg grad av ungdomsfylleri och ingen ungdom har omhändertagits med anledning av berusning.

Mest läst av andra