Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Sangis, Gällivare, Malmbergsleden, Mattila, Norrbottens län

23:56 Skadegörelse Sangis
Anmälare har fått en sten kastad genom rutan till sin entrédörr. Anmälaren tror det är ungdomar som kastat stenen. Anmälan skadegörelse upprättas via PKC.

00:03 Olovlig körning, Gällivare
Polispatrull stoppar en personbil på Malmbergsleden. Föraren av fordonet saknar körkort och misstänks därför för olovlig körning.

00:57 Trafikolycka, ringa narkotikabrott Mattila
Anmälare kontaktar polis då en okänd ung kvinna tagit sig in i dennes bostad. Kvinnan beter sig märkligt och uppfattas som påverkad. Det framkommer att kvinnan åkt mopedbil som åkt ner i diket i närheten. Polispatrull och ambulans skickas till platsen. Kvinnan bedömdes ej behöva ytterliggare vård och överlämnades till vårdnashavare efter blodprov då kvinnan misstänks för ringa narkotikabrott.

01:05 Trafikbrott, Kiruna
Polispatrull stoppar personbil som har körförbud. Föraren av fordonet rapporteras och får en ordningsbot.

01:35 rattfylleri, grov olovlig körning och märkesförfalskning, Gällivare.
Polispatrull stoppar en personbil med dubbla registreringsskyltar. Föraren av personbilen blåser positivt i sållningsinstrument och medtas för kroppsbesiktning misstänkt för rattfylleri. Förare saknar körkort och misstänks därför för grov olovlig körning samt märkesförfalskning då bilen har falska registreringsskyltar.

03:24 Misshandel, Haparanda
Polispatrull skickas till Haparande med anledning av pågående misshandel i en lägenhet. I lägenheten befinner sig tre personer. Två av personerna har bråkat med varandra. Polispatrull upprättar anmälan gällande olaga hot och misshandel.

Uppdatering 07:15 av Peder Jonsson

En efternatt och morgon med få händelser i länet.

Mest läst av andra