Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Rosvik, Kalix, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:19 Trafikbrott, Piteå
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på E4 i höjd med Rosvik. Föraren, en man, saknar behörighet att köra bil. Patrullen upprättar anmälan om grov olovlig körning.

00:12 Rattfylleri, Kalix
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Kalix. Föraren, en man, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Han misstänks för drograttfylleri, grov olovlig körning och ringa narkotikabrott, eget bruk och innehav.

00:38 Stöld, Kalix
En man ringer till polisen och uppger att han hittat en stulen företagsbil i centrum. En anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel görs via Polisens kontaktcenter, PKC. Patrullen skriver en tilläggsanmälan om återlämnar bilen till ägaren. Bilen måste bärgas från platsen, då den uppges ha utsatts för åverkan.

05:53 Stöld/inbrott, Kalix
Polis beordras till Centrumskolan där en ruta krossats på en mindre byggnad. Enligt de första uppgifterna saknas två datorer. Patrullen upprättar anmälan om stöld genom inbrott.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra