Karta som med röd fyrkant ramar in Persön, Gällivare, Kirunagatan, Koskullskulle, Porjusvägen, Luleåvägen, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Persön, Gällivare, Kirunagatan, Koskullskulle, Porjusvägen, Luleåvägen, Norrbottens län

Det har varit en natt med relativt få ärenden. Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:09 Trafikbrott, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på E4 Persön. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknar behörighet att köra. En anmälan om grov olovlig körning upprättas.

01:28 Drograttfylleri, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på E4 vid Södra Gäddvik. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. En anmälan upprättas gällande drograttfylleri, narkotikabrott bruk och innehav samt grov olovlig körning - då mannen saknar behörighet att köra.

04:51 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en trafikkontroll på Kirunagatan, Koskullskulle. Samtliga förare och fordon som kontrolleras var utan anmärkning.

05:22 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Porjusvägen. Föraren får en ordningsbot för brott mot stopplikten då han inte har stannat vid stopplikt.

05:49 Trafikbrott, Gällivare
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Luleåvägen. Föraren får en ordningsbot för brott mot stopplikten då han inte har stannat vid stopplikt.

Mest läst av andra