Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Jokkmokk, Arjeplog, Piteå, Folkets Hus, Haparanda, Norrbottens län

Det har varit en natt med hög arbetsbelastning. Fyra personer har omhändertagits för fylleri. Sju personer, utöver nedanstående, har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. (Fyra av dessa i Jokkmokk.) Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:29 Rattfylleri, Arjeplog: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri samt narkotikabrott bruk upprättas.

00:56 Trafikbrott, Piteå: Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Det visar sig att föraren är minderårig och saknar behörighet att köra bil. Föraren överlämnas till vårdnadshavare och en anmälan gällande olovlig körning upprättas.

01:12 Narkotikabrott, Jokkmokk: Polisen får samtal från ordningsvakter på Folkets Hus om en ringa stöld. Vid samtal med den misstänkte gärningspersonen, en man i 25-årsåldern, fattas misstanke om att han är påverkad av narkotika och han får följa med för provtagning. En anmälan gällande narkotikabrott bruk och innehav upprättas.

02:34 Olaga hot, Haparanda: Polisen larmas till en adress där en man ska ha hotat en kvinna han haft en relation till med ett vasst föremål. Den misstänkte har lämnat platsen och grips kort därefter utomhus. En anmälan gällande olaga hot samt hemfridsbrott upprättas.

03:32 Narkotikabrott, Jokkmokk: I samband med en husrannsakan påträffar polisen ett antal personer på en adress. Polisen håller förhör. Två personer får följa med för provtagning. Det hela resulterar i att fyra personer misstänks för narkotikabrott.

Övrigt: Tre viltolyckor utan personskador har anmälts till polisen under natten.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra