Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Råneå, Harads, Bodens Kommun, Kiruna Kommun, Jokkmokk, Piteå Kommun, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Luleå, Råneå, Harads, Bodens Kommun, Kiruna Kommun, Jokkmokk, Piteå Kommun, Norrbottens län

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning.Två personer i Luleå har omhändertagits för fylleri, de båda männen misstänks också för ringa narkotikabrott. Ytterligare en man i Luleå har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

22:00 Ringa stöld, Boden
Polisen beordras till en matbutik i Boden där väktare har envarsgripit en kvinna i 25-årsåldern som misstänkt ha stulit vara/varor i butiken. Förhör hålls och polisen upprättar en anmälan om ringa stöld.

23:45 Skadegörelse, Luleå
Polisen larmas om en brinnande personbil på en parkeringsficka längs E4 söder om Råneå. Polisen upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Bilen är helt utbrunnen.

Övrigt: Fyra viltolyckor har inträffat i Norrbottens län under natt och tidig morgon. En i Harads, Bodens kommun, en i Parakka, Kiruna kommun, en i Jokkmokk och till sist en i Pitholm i Piteå kommun. Det finns inga uppgifter om att någon person har kommit till skada.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra