Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, klockan 22-07.

Kiruna, Luleå, Övertorneå, Boden, Norrbottens län

En person har omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:32 Skadegörelse, Kiruna
En patrull beordrades till en adress i Kiruna med anledning av skadegörelse. En bilruta hade blivit sönderslagen. Patrullen höll förhör, gjorde en brottsplatsundersökning och upprättar anmälan gällande skadegörelse.

00:25 Vapenlagen, Luleå
Polis beordrades till en adress i Luleå med anledning av bråk. Det var lugnt på plats när polisen anlände. En personbil vid adressen stoppades och kontrollerades och i den anträffades ett slags elchocksvapen, som togs i beslag. Ingen person blev frihetsberövad och anmälan upprättas.

02:32 Stöld/inbrott, Övertorneå
Polis beordrades till två butiker, en sport- och en byggbutik, i Övertorneå med anledning av misstänkta inbrott. Inga personer påträffades. Det är tillgripet kläder från sportbutiken och verktyg från byggbutiken. Polis undersökte platserna och en anmälan gällande stöld/inbrott upprättas.

02:35 Rattfylleri, Boden
En patrull stoppade och kontrollerade en personbil i Boden. Misstanke uppstod om att föraren, en man i 30-årsåldern, var påverkad av narkotika. Han togs med för provtagning. Anmälan upprättas gällande misstänkt drograttfylleri och narkotikabrott eget bruk.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra