Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län.

Karta som med röd fyrkant ramar in Kiruna, Kalix, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Kiruna, Kalix, Norrbottens län

22:08 - Misshandel. Centrala Kiruna

Polis kallas till ett bråk i centrala Kiruna. Det ska vara flera personer på platsen och en person som ska ha blivit slagen. Polis tar upp en anmälan gällande misshandel och håller förhör på platsen. Polis skriver även en anmälan gällande brott mot knivlagen då en kniv påträffas på platsen. En person uppsökte sjukvården för att få sina skador ombesörjda.

22:17 - Trafikbrott. Centrala Kalix

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen visar det sig att föraren saknar körkort. Polis skriver en anmälan gällande olovlig körning.

02:37 - Stöld. Rosvik, Piteå

Polis får samtal från en anmälare som blivit av med kläder som hon ställt ut för vädring. De som stulit kläderna lämnade platsen i bil. Polis kan kort efter stoppa aktuell bil för kontroll. Vid kontrollen blir två kvinnor misstänkta för stöld och en anmälan gällande detta upprättas.

02:46 - Trafikolycka. Sävastön, Boden

Polis kallas till en singelolycka där en personbil kört in i mitträcket. Polis dirigerar trafik på platsen och skriver en anmälan utan misstanke om brott. Inga personskador rapporterade och polis är behjälpliga med att transportera föraren hem.

06:12 - Sammanfattninsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Mest läst av andra