Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Boden, Ormberget, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Luleå, Boden, Ormberget, Norrbottens län

22:03 Narkotikabrott eget bruk, centrala Luleå

Efter ett fordonsstopp är en man i 20 års åldern misstänkt för narkotikabrott eget bruk. Mannen som satt som passagerare i bilen fick följa med patrullen till polisstationen för provtagning och förhör. Mannen frigavs därefter. 

22:16 Brand restaurang i centrala Boden.

Räddningstjänst och polis kallades till en restaurang i centrala Boden där det brann. Branden misstänks vara anlagd och patrullen skrev anmälan gällande misstänkt mordbrand. Vissa fynd har gjorts på platsen som patrullen har tagit i beslag.

22:29 Alkohollagen, Ormberget Luleå

Vid kontroll påträffades flertalet ungdomar under 18 drickandes alkohol vid Ormberget i Luleå. Patrullerna på platsen förverkade alkohol och kontaktade föräldrar till ungdomar. En yngre tjej var så pass berusad att hon skjutsades till vårdnadshavare.

00:05 Trafikbrott centrala Kiruna

Patrull i Kiruna stoppade en EPA-traktor efter att den kört på gångbana. Föraren bötfälldes och vårdanshavare kontaktades.  

Mest läst av andra