Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Kiruna, Piteå, Luleå, Norrbottens län

Det har varit en natt med hög arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke samt hanterat ärenden relaterade till psykisk ohälsa.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:49 Fjällräddning, Kiruna: Fjällräddare kallas ut för att undsätta en person som blivit sjuk. Personen förs med helikopter till ambulans som möter upp på farbar väg.

01:15 Bråk, Piteå: Polispatrull beordras till en lägenhet med anledning av ett bråk. En man som vägrar att lämna adressen avvisas från platsen.

03:12 Misshandel, Luleå: Polisen larmas till en adress där en man misshandlat och hotat en kvinna som han har en relation med. Mannen grips och kommer att förhöras efter tillnyktring. En anmälan gällande misshandel samt olaga hot upprättas.

04:40 Stöld, Luleå: Polispatrull beordras till en campingplats där en man uppger att hans cykel blivit stulen. Patrullen upprättar en anmälan gällande stöld.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra