Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Boden, Kiruna, Gällivare, Skatten, Norrbottens län

Det har varit en natt med relativt hög arbetsbelastning inledningsvis. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:52 Rattfylleri, Boden
Polis stoppar och kontrollerar en moped i centrala Boden. Föraren, en man i 20-årsåldern, misstänks vara påverkad av alkohol och tas med för provtagning och förhör. Anmälan upprättas.

23:27 Våldsamt motstånd, Kiruna
Polis beordras till centrala Kiruna efter samtal om bråk. En person, en man i 20-årsåldern, påträffas. Han misstänks vara påverkad av alkohol och narkotika. När han ska omhändertas, med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB), gör han kraftigt motstånd. Anmälan gällande misstänkt ringa narkotikabrott samt våldsamt motstånd upprättas.

00:57 Misshandel, Kalix
Polis beordras till en lokal i centrum med anledning av bråk. En person, en man i 50-årsåldern, grips misstänkt för att ha misshandlat tre personer samt för våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.

02:58 Bråk, Luleå
Polis beordras till en restaurang i Innerstaden med anledning av bråk. En okänd person har misshandlat en man. Ingen misstänkt påträffas. Anmälan gällande misshandel upprättas.

05:34 Trafikbrott, Gällivare
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på E10 vid Gällivare. Skatten är ej betald för aktuellt fordon, vilket resulterar i att en ordningsbot (böter) utfärdas.

Mest läst av andra