Karta som med röd fyrkant ramar in Boden, Kiruna, Storheden, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Boden, Kiruna, Storheden, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:17 Narkotikabrott, Luleå
Polis kallas till Gäddviksrondellen med anledning av en trafikolycka. Misstanke uppstår om att en person, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas med för provtagning. Bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott, med stöd av PL §24. Anmälan upprättas gällande ringa narkotikabrott, eget bruk.

22:43 Miljöbrott, Boden
Samtal inkommer till polisen om att minderåriga kör bil på en mindre väg vid Kusträsket, nordväst om Boden. Polis åker för att kontrollera, men inga personer påträffas. En tillknycklad personbil anträffas däremot. Anmälan gällande miljöbrott upprättas.

00:22 Trafikbrott, Kiruna
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i centrala Kiruna. En ordningsbot (böter) utfärdas med anledning av att en minderårig passagerare inte har säkerhetsbälte under färd.

01:45 Olaga hot, Luleå
Efter samtal beordras polis åker till en parkering på Storheden. En person uppger att en annan person hotat hen. Polis håller förhör och anmälan gällande olaga hot upprättas. Ingen misstänkt person påträffas.

Mest läst av andra