Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Långviksudden, Bergsviken, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:33 Trafikolycka, Överkalix
Polis beordras till E10 vid Långviksudden med anledning av en trafikolycka. En personbil ligger på taket i diket. Ingen person anträffas till en början. Efter letande påträffas en man i 30-årsåldern. Han förs till sjukvård med ambulans. Förhör hålls och mannen blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Han misstänks för rattfylleri, olovlig körning samt olovligt brukande då bilen inte tillhörde honom utan en anhörig.

03:26 Stöld, Luleå
Samtal inkommer om att dunkar med bensin stjäls från båtar. Polis anträffar tre personer i 20-årsåldern samt en minderårig. De misstänks för stöld och anmälan upprättas. Bensindunkarna återlämnas till ägaren.

Strax före 06.30 inkommer samtal om ett skadat rådjur vid E4 i höjd med Bergsviken. Då ingen anmält en viltolycka upprättas en anmälan gällande smitning. Eftersöksjägare kontaktas för att kontrollera djuret.

Mest läst av andra