Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Malmberget, Prästholmen, Boden, Råbäcken, Öjebyn, Norrbottens län

Klockan 00-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:42 Skadegörelse, Gällivare
Polis beordras till en adress i Malmberget med anledning av skadegörelse. Ett fönster på en bostad har utsatts. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

00:42 Försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel, Boden
Polis beordras till en adress på Prästholmen, Boden, med anledning av att okända personer brutit sig in i en bil. Inga misstänkta anträffas. Polis håller vittnesförhör och upprättar anmälan gällande försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel.

01:10 Olaga intrång, Boden
Polis beordras till Torpgärdets västra industriområde där låsta grindar öppnats utan lov. Inga misstänkta anträffas. Polis dokumenterar på plats och anmälan gällande olaga intrång upprättas.

05:34 Trafikkontroll, Boden
Polis kontrollerar hastighet på länsväg 616 i Råbäcken. Sex ordningsböter och ett körkort omhändertas med anledning av hastighetsöverträdelse. Högst uppmätta hastighet var 115 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

05:59 Arbetsplatsolycka, Piteå
Polis kallas till en arbetsplats i Öjebyn där en man i 30-årsåldern ramlat och slagit huvudet. Han uppges vara vaken och talbar. Förhör hålls och en anmälan gällande arbetsplatsolycka upprättas.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Rån Rån Olaigatan i Örebro

Örebro, Örebro län

Larm inkom om att en man i 20 årsåldern antingen ramlat och skadat sig eller blivit misshandlad på O...

Detonation Florettgatan.

Helsingborg, Skåne län

En detonation har skett vi entrén till ett företag på Florettgatan i Helsingborg. Ingen person ska h...