Karta som med röd fyrkant ramar in Gällivare, Övertorneå, Pellovägen, Sanden, Boden, Piteå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Gällivare, Övertorneå, Pellovägen, Sanden, Boden, Piteå, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En berusad person i Gällivare har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:47 Försök till inbrott, Övertorneå
Polisen kontaktas gällande ett inbrottsförsök i en restaurang i Pello, Övertorneå. En gärningsperson ska ha gjort åverkan på restauranglokalen och eventuellt försökt ta sig in. Polisen har varit på plats. 

00:22 Trafikolycka, Övertorneå
Polisen larmas om en singelolycka på Pellovägen, Pello, Övertorneå. Enligt tidiga uppgifter ska en personbil ha voltat på platsen. När polisen kom till platsen fanns ingen person kvar. 

00:29 Drograttfylleri, Boden
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Sanden, Boden. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk. 

Övrigt: En viltolycka har inträffat under tidig morgon, i Piteå. Ingen person har kommit till skada. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra