Karta som med röd fyrkant ramar in Jokkmokk, Luleå, Boden, Notviken, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser

Jokkmokk, Luleå, Boden, Notviken, Norrbottens län

00:53 Rattfylleri, Jokkmokk

Polispatrull stoppar och kontrollerar ett fordon varpå misstanke om rattfylleri uppstår. Föraren, en tonårig flicka, medtogs för kroppsbesiktning. En anmälan om rattfylleri upprättas.

01:32 Misshandel, Luleå

Polispatrull beordras till ett studentboende där en man slagit en annan man. Både målsäganden och misstänkt är i 20-årsåldern. En anmälan om misshandel upprättas, ingen frihetsberövad.

01:54 Stöld genom inbrott i lägenhet, Boden

Målsäganden vaknar av ljud i lägenheten och upptäcker att en man tagit sig in. Mannen hinner lämna innan polispatrull kommer till platsen. En anmälan om stöld genom inbrott upprättas, ingen frihetsberövad.

03:18 Brand, E4 Notviken

En förbipasserande ringer till SOS om en brinnande bil vid E4. Räddningstjänsten släcker branden. Polispatrull dokumenterar och upprättar en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen misstänkt.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra