Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Kiruna, Gällivare, Abraure, Arjeplogs Kommun, Gullträsk, Bodens Kommun, Djuptjärn, Kalix Kommun, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens ärenden:

22:08 Olovlig körning, Älvsbyn
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man, saknar behörighet att köra. Anmälan om olovlig körning upprättas.

22:41 Arbetsplatsolycka, Kiruna
Polisen beordras till en arbetsplats i Kiruna med anledning av en arbetsplatsolycka. Enligt initiala uppgifter har en man skadat sig i en hand. Han förs till sjukvård. Polisen har varit på plats och tagit in uppgifter för en anmälan gällande arbetsplatsolycka.

00:05 Inbrott, Gällivare
Polisen beordras till en bensinstation i Gällivare med anledning av ett inbrottslarm. Okänd gärningsperson/personer ha tagit sin in i byggnaden men finns inte kvar när polisen kommer dit. Det är i nuläget oklart vad som är tillgripet. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. 
En brottsplatsundersökning ska utföras. 

Övrigt: Tre viltolyckor har rapporterats till polisen mellan klockan 22:00 och 07:00. I Abraure i Arjeplogs kommun, Gullträsk i Bodens kommun samt till sist i Djuptjärn, Kalix kommun.  När det gäller den sista viltolyckan körde bilisten i diket efter kollisionen med en ren. Inga personskador ska dock ha uppstått. 

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra