Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Norrbottens län

04:45 Lugnt i länet
Inget att rapportera.

Uppdatering klockan 07:29 (av Elisabeth Glaas, presstalesperson)

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23:26 Trafikolycka, Luleå
Polis kallas till Notviken med anledning av en singelolycka. Enligt initiala uppgifter har en personbil kört in i en stolpe. Två personer färdades i bilen, de fördes till sjukvård med ambulans. Polis ska upprättta en anmälan.

00:47 Rattfylleri, Boden
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Bosvedjan. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av alkohol. Han blåser positivt i polisens sållningsinstrument och tas med för ytterligare provtagning. Föraren saknar körkort. Förhör hålls och anmälan gällande misstänkt rattfylleri och grov olovlig körning ska upprättas.

02:18 Rattfylleri, Kiruna
Polis kontrollerar en personbil vid en rondell vid Tuolluvaara, Kiruna. Misstanke uppstår om att föraren är påverkad av alkohol. Provtagning utförs och en anmälan upprättas.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Mest läst av andra