Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00.

Rutviksvägen, Luleå, Kalix, Svartövägen, Norrbottens län

Sedan midnatt har tre personer omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. 

Polisen har utöver nedanstående ärenden även utfört flertalet kontroller av personer och fordon som inte har lett till någon brottsmisstanke. 

01:23 Misshandel, Boden
Polisen beordras till en adress i centrum med anledning av ett bråk som flera personer ska ha deltagit i, enligt initiala uppgifter. En man som ska ha blivit misshandlad fördes till sjukvård, skadeläget är oklart. Någon gärningsperson finns inte på plats när polisen kommer dit. En anmälan gällande misshandel upprättas. 

01:27 Misshandel, Piteå
Polisen beordras till en adress i centrum. När patrullen är på plats framkommer det att en misshandel ska ha ägt rum, två män ska ha varit inblandade i bråket. En anmälan om misshandel upprättas. 

02:04 Trafikolycka, Luleå
Polisen larmas om en singelolycka på Rutviksvägen i Luleå. En bil ska ha kört i diket. Det är oklart om några personskador har uppstått i samband med olyckan.

Misstanke uppstår om att den man som misstänks ha framfört bilen är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt grov olovlig körning då han saknar behörighet att köra. 

03:13 Rattfylleri, Kalix
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på länsväg 707 utanför Kalix. Bilen är avställd och har körförbud. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och medtas för vidare provtagning. Anmälan upprättas gällande rattfylleri. 

03:20 Trafikbrott, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil på Svartövägen. Föraren får en ordningsbot då bilen har tonade framrutor, vilket är otillåtet.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra

Bråk Större bråk, Norrby.

Borås, Västra Götalands län

Polispatruller skickas till Norrby, efter samtal om bråk med flera inblandade. Enligt uppgift ska nå...