Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet.

Luleå, Arvidsjaur, Boden, Kalix, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Tre personer har omhändertagits för fylleri, varav en av dessa misstänks för narkotikabrott. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:46 Misshandel, Luleå
Samtal inkommer om att en man har knivskurits i ett ben i samband med ett bråk i centrala Luleå. Målsägande hade därefter avvikit från platsen, men hittades senare av en patrull. Han fördes med ambulans till sjukhus för vård. En anmälan om grov misshandel har upprättats. För uppgifter om skadeläget hänvisas till sjukvården.

23:50 Trafikolycka personskada, Arvidsjaur
Polis kallas till centrala Arvidsjaur med anledning av en singelolycka. En bil har kört av vägen i en kurva och därefter voltat. En man färdades i bilen och han fick föras med ambulans till sjukhus för vård. För uppgifter om skadeläget hänvisas till sjukvården.

02:22 Rattfylleri, Boden
En person misstänks för grov olovlig körning och rattfylleri efter ett fordonsstopp i Boden.

02:37 Misshandel, Kalix
Polis kallas till en adress utomhus i centrala Kalix med anledning av ett bråk. En anmälan om misshandel alternativt ofredande har upprättats.

03:24 Misshandel, Luleå
Polis kallas till en adress i centrala Luleå med anledning av ett bråk på en krog. Efter förhör har en anmälan om misshandel upprättats.

03:25 Trafikolycka personskada, Kiruna
En man kontaktar SOS med anledning av att han och ytterligare en man ska ha blivit påkörda av en bil som sedan ska ha avvikit från platsen. De båda männen fick föras med ambulans till sjukhus för vård. En anmälan om smitning från trafikolycka har upprättats. För uppgifter om skadeläget hänvisas till sjukvården.
Uppdatering 08:28: Polisen är intresserade av eventuella iakttagelser och tips i samband med händelsen. Kontakta polisen på telefonnummer 114 14.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Det finns inga rapporter om personskador.

Mest läst av andra