Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Piteå, Kiruna, Kalix, Norrbottens län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Ett flertal personer har omhändertagits för fylleri och en person misstänks för ringa narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:43 Sexuellt ofredande, Piteå
Polis beordras till en krog i Piteå. En kvinna i 20-årsåldern anmäler att hon blivit sexuellt ofredad av en man på sin väg till krogen. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan.

01:20 Trafikkontroll, Kiruna
Polisen har haft en hastighetskontroll i Kiruna. Patrullen utfärdade en ordningsbot. Föraren körde 95 km/h på 70-sträcka.

01:27 Sexuellt ofredande, Kalix
Polis beordras till Kalix centrum med anledning av ett bråk. En man misstänks ha ofredat två kvinnor. Patrullen håller förhör och upprättar två anmälningar gällande sexuellt ofredande.

04:01 Misshandel, Piteå
Polis beordras till en adress i centrala Piteå med anledning av en misshandel. En man i 30-årsåldern grips misstänkt för att ha misshandlat en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation. Under morgonen anhölls mannen av åklagare misstänkt för misshandel.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Mest läst av andra