Karta som med röd fyrkant ramar in Gammelstad, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Norrbottens län.

Gammelstad, Norrbottens län

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

22:08 Olovlig körning, Kiruna
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor som går för fort. Anmälan upprättas gällande olovlig körning och fordonet tas i beslag. 

22:09 Olovlig körning, Luleå
I samband med en trafikkontroll på E4 stoppar och kontrollerar polisen en lastbil vars förare saknar behörighet att köra. Anmälan om olovlig körning upprättas.

00:51 Drograttfylleri, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en bil i Gammelstad. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott. 

02:39 Skadegörelse, Kiruna
Polisen kontaktas gällande att okänd gärningsperson/personer ska ha utfört skadegörelse på elskåp. Polisen har varit på plats. Anmälan gällande skadegörelse upprättas. 

03:03 Trafikbrott, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en lastbil på E4. Misstanke uppstår om att lastbilens färdskrivare är manipulerad. Ordningsbot utfärdas till föraren för att han överskridit den oavbrutna körtiden, samt för hastighetsöverträdelse.
Lastbilen tas i beslag.

Mest läst av andra