Karta som med röd fyrkant ramar in Gällivare, Boden, Sävast, Sanden, Piteå, Turbovägen, Öjebyn, Älvsbyn, Grundsel, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Gällivare, Boden, Sävast, Sanden, Piteå, Turbovägen, Öjebyn, Älvsbyn, Grundsel, Norrbottens län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:44 Viltolycka, Gällivare: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en ren på E10, Stenbron. Inga personskador rapporteras.

23:56 Narkotikabrott, Boden: Vid kontroll av en person i centrum påträffas misstänkt narkotika som tas i beslag. Förhör hålls och en anmälan gällande ringa narkotikabrott (innehav) upprättas.

00:32 Trafikkontroll, Boden: Samtliga som kontrolleras på riksväg 97, Sävast, är utan anmärkning.

00:57 Trafikbrott, Boden: Bilförare i Sanden får ordningsbot för otillåten solfilm på framrutan.

04:44 Trafikolycka, Piteå: Larm om trafikolycka på länsväg 506/Turbovägen, Öjebyn. En personbil uppges ha kört över en rondell/refug. Föraren förs med ambulans till sjukvård med oklart skadeläge.

06:04 Viltolycka, Älvsbyn: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en ren på riksväg 94, Övre Grundsel. Inga personskador rapporteras.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra