Karta som med röd fyrkant ramar in Boden, Piteå, Kiruna, Arvidsjaur, Deppis, Luleå Kommun, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Boden, Piteå, Kiruna, Arvidsjaur, Deppis, Luleå Kommun, Norrbottens län

Tre personer har, utöver nedanstående, mellan klockan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:56 Misshandel, Boden: Polispatrull beordras till en adress utanför Boden med anledning av att en man uppges ha misshandlat en annan samt slagit sönder en ruta på en bil. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård. Förhör hålls på platsen. En anmälan gällande misshandel samt skadegörelse upprättas. Mannen omhändertas enligt LOB.

01:27 Misshandel, Piteå: Polispatrull kontaktas av en ordningsvakt på en krog i Piteå med anledning av en misshandel av en man. De inblandade parterna uppges finnas kvar på platsen. En anmälan gällande misshandel upprättas.

01:28 Trafikbrott, Kiruna: Bilförare i centrala Kiruna får ordningsbot för att inte ha iakttagit stopplikt.

02:23 Misshandel, Luleå: Polispatrull beordras till en adress med anledning av bråk på en fest. Ingen uppges vara allvarligt skadad. En anmälan samt en motanmälan gällande misshandel upprättas.

05:57 Viltolycka, Arvidsjaur: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med en ren på riksväg 94, Deppis. Inga personskador rapporteras.

Polisen har även under natten arbetat med ett ärende i Luleå kommun där en man gripits misstänkt för att ha hotat och misshandlat en kvinna som han har en relation med. En anmälan gällande barnfridsbrott upprättas också då det finns misstanke om att barn bevittnat våld i hemmet. Mannen är anhållen av åklagare.

Mest läst av andra