Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Boden, Kalix, Piteå, Haparanda, Luleå, Norrbottens län

Tre personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri. En person har, utöver nedanstående, medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

00:18 Trafikkontroll, Boden: Vid en taxikontroll är samtliga som kontrolleras utan anmärkning.

00:50 Viltolycka, Kalix: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med tre renar på E4, Lappbäcken. Inga personskador rapporteras.

01:33 Trafikbrott, Piteå: Lastbilsförare i centrala Piteå får ordningsbot på grund av felaktig belysning.

03:16 Rattfylleri, Haparanda: Vid stopp och kontroll av en personbil i centrala Haparanda blåser föraren, en man i 35-årsåldern, positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri upprättas.

04:41 Narkotikabrott, Luleå: Polispatrull beordras till en restaurang i Innerstaden med anledning av ett bråk/slagsmål mellan flera personer. Det är oklart om någon skadats. Två personer misstänks vara påverkade av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande ringa narkotikabrott (eget bruk) upprättas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke samt hanterat ärenden relaterade till psykisk ohälsa.

Mest läst av andra

Övrigt Hög smäll i Linköping

Linköping, Östergötlands län

15:18 Flera oroliga personer ringde in från i stort sett hela Linköping. De hade hört och känt en st...

Brand Brand i villa.

Köping, Västmanlands län

Flera polispatruller beordras till en villabrand i Hucksta norr om Köping. När polisen kommer till p...