Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Luleå, Hertsövägen, Örnäset, Kalix, Gällivare, Björkberget, Malmudden, Boden, Hermelinsgatan, Lulevägen, Travbaneleden, Norrbottens län

En person har mellan 22:00 och 07:00 medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

22:15 Trafikkontroll, Luleå: Samtliga som kontrolleras vid en trafikkontroll på Hertsövägen, Örnäset, är utan anmärkning.

22:15 Viltolycka, Kalix: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en ren på länsväg 712, Lappbäcken. Inga personskador rapporteras.

22:59 Viltolycka, Gällivare: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en ren på E10, Björkberget. Inga personskador rapporteras.

01:46 Olovlig körning, Gällivare: Vid stopp och kontroll av en personbil i centrum framkommer att föraren, en man, inte har behörighet att köra bil. En anmälan gällande grov olovlig körning upprättas.

01:48 Drograttfylleri, Luleå: Vid stopp och kontroll av en personbil på Malmudden misstänks föraren, en man, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. Föraren saknar behörighet att köra bil. En anmälan gällande drograttfylleri samt grov olovlig körning upprättas.

05:12 Trafikkontroll, Boden: Samtliga som kontrolleras på Hermelinsgatan/Lulevägen är utan anmärkning.

06:02 Trafikbrott, Boden: Bilförare på Travbaneleden får ordningsbot då bilen är avställd och har körförbud.

Mest läst av andra

Rån Apoteksrån, Storgatan.

Staffanstorp, Skåne län

Polis skickades till Storgatan i Staffanstorp med anledning av ett rån mot ett apotek på adressen. I...