Karta som med röd fyrkant ramar in Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Händelser i länet fram till 03:00.

Norrbottens län

20:34 – Rattfylleri, Älvsbyn
En kvinna i 40-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri efter att ha stoppats av en polispatrull i centrala Älvsbyn. Hon fick följa med patrullen för provtagning och förhör. 

21:09 – Rattfylleri, Töre
En man i 35-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning efter att ha stoppats av en polispatrull på E4 i höjd med Töre. Han fick följa med patrullen för provtagning och förhör.

22:30 - Försök till rån, Luleå
Samtal inkommer från en vårdnadshavare som berättar att en pojke under 15 år tidigare under kvällen utsatts för ett försök till personrån inne i centrala Luleå. Två okända gärningsmän har hotat pojken kniv, de har dock inte fått med sig några pengar eller värdesaker. Målsägaren skadades inte fysiskt.

22:53 – Misshandel, Kiruna
En man har blivit misshandlad på en fest i en bostad i centrala Kiruna. En polispatrull har varit på platsen och tagit upp en anmälan och målsägaren har åkt till akuten för att se över sina skador i ansiktet. Ingen gripen i ärendet.

23:41 - Fylleri, Boden
En man omhändertagen på grund av berusning i centrala Boden.

00:41 - Våldsamt motstånd, Piteå
En man i 20-årsåldern är misstänkt för våldsamt motstånd efter att satt sig till motvärn mot en ordningsvakt som omhändertog honom på grund av hans berusning på en krog i centrala Piteå.

00:45 - Fylleri, Gällivare
En man omhändertagen på grund av berusning på en krog i Gällivare.

01:06 - Fylleri, Luleå
En man omhändertagen på grund av berusning på ett hotell i Luleå.

02:30 - Brand, Haparanda
En bil som brinner. Ska enligt initiala uppgifter stå nära en byggnad samt en husvagn. Räddningstjänst och polis på väg till platsen.

 Uppdatering av Peder Jonsson

03:21 Älgolycka i Bensbyn, Luleå. Inga personskador. Eftersöksjägare utkallad.

I övrigt en efternatt utan akuta händelser.

Mest läst av andra