Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Skeppsbrogatan, Skomakargatan, Norrfjärden, Piteå, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser från natten

Luleå, Skeppsbrogatan, Skomakargatan, Norrfjärden, Piteå, Norrbottens län

Ytterligare en natt med hög belastning. Hög berusningsnivå på stan medför många jobb för oss. Vi har hanterat 26 ärenden rubricerade som fylleri, övervägande delen i Luleå.

Kl 02:17 Skeppsbrogatan/Skomakargatan, misshandel mm. En rörigt/stökigt ärende som kommer in som att en man sprayat flera personer med pepparspray. Mannen med pepparspray har försökt ta sig in i en redan upptagen taxi. Mannen med pepparspray har sedan blivit misshandlad av flera personer.

Mannen med pepparspray, som är i 25-års åldern, är gripen och är misstänkt för misshandel och vapenbrott (pepparspray). Flera personer är misstänkta för misshandel av mannen med pepparspray. Det finns flera vittnen till händelseförloppet. Utredning pågår.

Kl 04:01 Håkingevägen, Circle K, Norrfjärden, Piteå. personrån. En man anmäler att han blivit rånad på en summa pengar av två personer. Mannen blöder från ett sår i huvudet som kommer från våld i samband med rånet. Vid 04:40-tiden grips två personer misstänkta för brottet. De gripna är en kvinna och en man, båda i 25-års åldern. Avrapportering/utredning pågår.

Mest läst av andra