Karta som med röd fyrkant ramar in Kalix, Luleå, Boden, Arvidsjaur, Jokkmokk, Piteå, Nolia, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Kalix, Luleå, Boden, Arvidsjaur, Jokkmokk, Piteå, Nolia, Norrbottens län

00:16 Trafikbrott, Kalix
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i centrum. Bilen har körförbud och patrullen utfärdar en ordningsbot.

00:33 Rån, Luleå
En pojke i 15-årsåldern uppger att han blivit rånad när han väntade på en buss. Flera personer ska ha kommit fram, slagit honom och förmått honom att lämna över pengar. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om rån. 

00:42 Fylleri, Boden
Polis beordras till Boden centrum efter samtal om bråk mellan tre personer. När polis kommer till platsen visar det sig vara ett verbalt bråk. En person omhändertas med stöd av LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

02:12 Trafikbrott, Arvidsjaur
En patrull stoppar och kontrollerar en bil i Arvidsjaur. Föraren, en kvinna, saknar körkort och misstänks för olovlig körning. Bilnycklarna omhändertagna för att förhindra fortsatt brottslighet.

02:15 Narkotikabrott, Jokkmokk
Polis beordras till Jokkmokk där en man beter sig dåligt. Mannen omhändertas med stöd av LOB och upprättar en anmälan om ringa narkotikabrott.

02:43 Ofredande, Luleå
En patrull avstyr ett bråk utanför en krog i Luleå. Patrullen upprättar anmälan om ofredande.

02:55 Bråk, Piteå
Polis beordras till en krog i Piteå efter samtal om ett 10-tal personer som slåss. När patrull kommer fram är det lugnt på plats och ingen vill göra en anmälan.

03:49 Skadegörelse, Piteå
Polisen får samtal om en man som sparkar på brevlådor och soptunnor på Nolia-området. Mannen, som är i 20-årsåldern, omhändertas med stöd av LOB. Han misstänks för skadegörelse.

Mest läst av andra