Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Piteå, Kiruna, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser.

Luleå, Piteå, Kiruna, Norrbottens län

22:34 Sjukvården som anmäler att en kvinna som misshandlats av en man kommit in till sjukhuset. Polis beordras till platsen. Efter förhör har åklagare beslutat anhålla mannen. Mannen påträffas i sin bostad och grips av polispatrullen. Han är i nuläget misstänkt för misshandel och olaga hot. Mannen och kvinnan har en relation.

00:33 Skadegörelse Luleå. Tre okända personer som sparkat på en bil i centrala Luleå och sedan sprungit från platsen. Polis har varit på plats. En anmälan om skadegörelse är upprättad.

00:48 Misshandel Piteå. Man som uppger att han blivit misshandlad av en annan man. Polis har varit på plats och hållit förhör. Anmälan misshandel.

02:04 Rattfylleri Kiruna. Polis kontrollerar en förare som blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Föraren, en man, får följa med för provtagning och förhör. Mannen bilnycklar omhändertagna med stöd av Polislagen.

02:45 Misshandel Piteå. Flera personer inblandade i bråk på boende utanför Piteå. Polis har varit på plats och hållit förhör med inblandade personer. Anmälan misshandel och våldsamt motstånd.

Mest läst av andra