Karta som med röd fyrkant ramar in Boden, Haparanda, Piteå, Luleå, Porsön, Klöverträsk, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av händelser.

Boden, Haparanda, Piteå, Luleå, Porsön, Klöverträsk, Norrbottens län

21:24 Olaga hot Boden. Samtal om en man som ska ha hotat en annan man som han är bekant med. Polis beordras till platsen. När polis kommer till platsen är det lugnt. Efter initiala utredningsåtgärder på plats grips mannen misstänkt för olaga hot. Efter förhör kommer åklagare att ta ställning till ifall mannen ska anhållas eller släppas fri. Någon mer information kan inte lämnas i nuläget.

23:15 Försök till stöld Haparanda. Samtal om pågående inbrott på byggarbetsplats. Polis beordras till platsen. En person som påträffas i anslutning till platsen tas med till förhör, släppt efter förhör.

00:08 Narkotikabrott Piteå. Polis påträffar en man på ett hotell som uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika, han får följa med för provtagning och förhör. Vid efterföljande husrannsakan i mannens bostad påträffas preparat som kan misstänkas vara narkotika. Mannen släppt efter förhör.

02:21 Våld mot tjänsteman Luleå. Kvinna som avvisas från hotell  av ordningsvakt utdelar ett slag mot ordningsvakten. Polis har varit på plats och hållit förhör. Anmälan våld mot tjänsteman.

03:29 Hot mot tjänsteman Luleå. Man som ska ha hotat en tjänsteman på Porsön. Knapphändiga uppgifter. Polis har hållit förhör, anmälan hot mot tjänsteman.

07:11 Älgolycka på väg 94 vid Klöverträsk. Inga personskador. Älgen avliden, eftersöksjägare utkallad.

Uppdatering ang. olaga hot Boden

Mannen anhållen av jouråklagare.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra