Karta som med röd fyrkant ramar in Piteå, Luleå, Jukkasjärvi, Porsön, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens händelser.

Piteå, Luleå, Jukkasjärvi, Porsön, Norrbottens län

22:49 Rattfylleri Piteå. Polis stoppar och kontrollerar en bil i centrala Piteå. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika. Han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

23:52 Rattfylleri Luleå. Polis stoppar och kontrollerar en bil i Luleå. Föraren uppvisar tecken på att vara påverkad av narkotika. Han får följa med för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri. Bilens nycklar omhändertagna med stöd av Polislagen för att förhindra fortsatt brottslighet.

02:09 Rådjursolycka på väg 875 vid Jukkasjärvi. Inga personskador. Eftersöksjägare som skickats ut har påträffat rådjuret avlidet.

Komplettering från onsdag kväll

21:21 Brand Luleå. Brand i byggnad på Porsön. Ska vara någon form av företagslokal. Ingen information om att någon kommit till skada. Inledningsvis har polis varit på plats för att biträda räddningsledaren. Brandplatsen avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

Mest läst av andra