Karta som med röd fyrkant ramar in Pite Havsbad, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nattens händelser i länet.

Pite Havsbad, Norrbottens län

22:38 - Rattfylleri, Piteå
Ordningsvakter på Pite havsbad stoppar en berusad bilförare. Polispatrullen som åker till platsen tar med personen för provtagnig. Den misstänkte är så berusad att han får sova ruset av sig på polisstationen. En anmälan skrivs angående grovt rattfylleri och våldsamt motstånd eftersom den misstänkte satte sig till motvärn under ingripandet. Misstänkt är en man i 30-årsåldern.

00:58 - Misshandel, Kalix
Polis och ambulans skickas till en krog i centrala Kalix på grund av ett bråk. En kvinna förs till sjukhus med ambulans med oklara skador. Frågor gällande skadeläget hänvisas till sjukvården. En anmälan skriv angående misshandel. Ingen frihetsberövad i nuläget.

01:05 - Rattfylleri, Piteå
En man i 50-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri efter att ha stoppats av en polispatrull utanför Pite havsbad.

01:41 - Rattfylleri, Gällivare
En man i 25-årsåldern är misstänkt för rattfylleri efter att ha stoppats när han körde bil i centrala Gällivare.

03:42 Rattfylleri, Boden (av kommunikatör Liv Fahlén)
En patrull stoppar och kontrollerar en bil strax utanför Boden. Föraren, en man i 50-årsåldern, medtas för provtagning och förhör. Han misstänks för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och olovlig körning. Bilnycklarna omhändertagna i syfte att förhindra brott.

Mest läst av andra