Karta som med röd fyrkant ramar in Luleå, Rutvik, Norrbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Norrbottens län, en sammanfattning av nattens händelser.

Luleå, Rutvik, Norrbottens län

En natt med få inkomna händelser mellan klockan 22.00-07.00.

23.01 Skadegörelse, Luleå, Innerstaden
Samtal om att en blödande man befinner sig inne i ett parkeringsgarage. Polis skickas till platsen, men mannen är inte längre kvar när de anländer. Däremot så finner patrullen två vandaliserade bilar och två sönderslagna lysrör. En anmälan om skadegörelse har upprättats.

04.04 Misshandel, Boden
En man i 50-årsåldern har gripits i en bostad misstänkt för misshandel och olaga hot riktade mot en kvinna. Ingen person har behövt uppsöka sjukvård. Förhör har hållits med mannen och kontakt har tagits med åklagare för beslut om eventuellt anhållande samt fortsatta förundersökningsåtgärder. Mannen och kvinnan har en relation till varandra.

04.32 Trafikolycka annan, Luleå, Rutvik E4
Samtal från en kvinna som kört på något som låg på vägen och därefter snurrat med bilen och fått stopp i motsatt körfält. Kvinna har inte skadats, men är chockad. Hon vet inte om bilen går att köra vidare med. Polis åker till platsen och skriver sedan en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Mest läst av andra